Kro Galleriet består af fire faste kunstnere Finn Gravesen, Rea dela Cruz, Ingrid Bech og Ingelis Mygind. Ud over de faste kunstnere, vil der altid være et stort udsnit af værker af andre kunstnere.

Rea Dela Cruz

Rea Dela Cruz

.

Rea Dela Cruz er 35 år og fra Filippinerne. Hun har boet i Danmark i tre år, gift med Jakup Bjarkhamar og bor i Thisted. Reas drøm og mål var oprindeligt at blive optaget på kunstakademiet, fordi hun altid har været kunstinteresseret. Men hendes forældre havde andre planer med Rea og ønskede, at hun læste til lærer. Hun tog således en fireårig læreruddannelse og arbejdede som lærer på en privat katolsk skole i Filippinerne, hvor hun underviste i bl.a. biologi, engelsk og religion i flere år. Men dette var langt fra hvad Rea brændte for, nemlig at male. På et tidspunkt benyttede hun muligheden for at indføre kunsten i sin undervisning og blev med tiden en meget aktiv kunstmaler. Rea blev senere moderator for young Arts Clubs, hvor hun gav børn grundlæggende undervisning i kunst og farver. At skabe kunst, uanset i hvilken form Rea måtte udforske den, bliver hun belyst gennem processen, og hendes billeder bliver således en integreret del af hvem hun er. Rea bliver inspireret af de omgivelser hun færdes i – familie og venner og den eventyrlystne side for fotografi.

                       Kærligheden til kunsten      

               ”Det er spændende at dele sine          

              kunsterfaringer med børn, der          

            deler de samme interesser” – Rea

Ingrid Bech

Ingrid Bech

.

Ingrid Bech – kunstner med tangbilleder og cement-ikoner. Ingrid har sans for at inddrage naturen i sine kunstværker og har i mere end tyve år eksperimenteret med Vesterhavets tang og hvad en sandstrand ellers har at byde på. Dette har resulteret i flotte unikke billeder med original tørret tang og cementstøbte ikoner, hvor kun fantasien sætter grænser for dekorationen. Ingrids kunst er præget af en sikker hånd og sans for det naturlige.

Inge Lis Mygind

Inge Lis Mygind

.

Inge Lis Mygind er født i Hanstholm nær fyret og er uddannet hos toldvæsenet. Hun har drevet guldsmedeforretning sammen med sin mand, arbejdet i rejsebranchen og har været aftenskoleleder og undervist i maling og farvelære.

Inge Lis´ liv har været fuld af oplevelser bl.a. to års sejlads på Middelhavet, cykeltur fra Thisted til Spanien, gået små 1000 km. på Caminoen og hun er slet ikke færdig med at søge nye udfordringer.

Nogle er født med en sølvske i munden, men for Inge Lis´ vedkommende er det nok nærmere en blyant i hånden, da hun altid gennem sine tegninger har fået afløb for følelser og oplevelser. Mange minder er gemt i hendes billeder men også iagttagelser fra nutiden og ønsker for fremtiden.

Finn Gravesen

Finn Gravesen

.

Finn Gravesen har altid været interesseret i kunst, men det var først i en forholdsvis sen alder, han opdagede sine egne evner med pensel og lærred. Finns malerier er meget inspireret af de tusindvis af mennesker han er stødt på gennem et helt arbejdsliv og ikke mindst den skønne og barske natur, som han er opvokset i og stadig er omgivet af.

Han har hele sit liv været en iværksætter og da muligheden for at starte eget galleri bød sig, krævede det ikke lang tids overvejelse.

Det er vigtigt for Finn, at galleriet emmer af kvalitet og godt håndværk. Ligesom han ønsker, at galleriets gæster altid skal have oplevelsen af, at de mødes med åbenhed og varme.